Clock
 Ontwikkelingsorganisaties
Startpagina maken Gratis webpagina maken Free startpage

Ontwikkelingsorganisaties

Reclame

Reclame

Tuinman nodig?

Goedkoop en snel uw tuin laten onderhouden door onze vakkundige tuinmannen.

DeTuinmannen.nl

Uw advertentie ook hier?

Klik op de link hieronder voor meer informatie.

Klik hier

Internationale ontwikkelingsorganisaties die ook in Angola actief zijn, angola startpagina, informatie over angola, de angola maar ook info over toerisme, reizen en vakantie naar bijvoorbeeld luanda.

Ontwikkelingsorganisaties die ook actief zijn in Angola.

CARE Nederland CARE Nederland
Al 15 jaar voert CARE Nederland projecten uit om slachtoffers van gewapende conflicten en natuurrampen te helpen een nieuw bestaan op te bouwen. Logischerwijze wordt daarbij gestreefd naar een duurzaam resultaat. Daarom wordt bij wederopbouwprojecten na natuurrampen altijd ook gekeken welke maatregelen genomen kunnen worden om mensen tegen eventueel nieuw natuurgeweld te beschermen. Het heeft ertoe geleid, dat CARE Nederland zich gaandeweg heeft ontwikkeld tot specialist op het gebied van ramppreventie (Disaster Risk Reduction). Steeds vaker worden in rampgevoelige gebieden op zichzelf staande preventieve projecten uitgevoerd om onnodig menselijk leed te voorkomen en in de wetenschap dat iedere euro geïnvesteerd in ramppreventie een veelvoudige besparing oplevert in noodhulp en wederopbouw.
http://www.carenederland.org/

DW Angola DW Angola
Development Workshop first came to Angola in 1981 at the national government’s request to assist in developing policies and programs for human settlements and self-help housing. Through the last decades, DW has adopted a strategy of supporting the emerging Angolan civil society and the process of local government decentralisation while working closely with local community organisations.
http://www.dw.angonet.org/

Artsen zonder grenzen Artsen zonder grenzen
Artsen zonder Grenzen biedt medische hulp aan slachtoffers van rampen, oorlogen en epidemieën en dat doen ze ook in Angela.
http://www.artsenzondergrenzen.nl/

Center for safety Center for safety
In a world where the need for help grows ever greater, respect for aid-organisations and other NGO\'s is rapidly decreasing. We see that NGO staff run ever-greater risks of becoming victims of violence and conflict. This will jeopardize the continuity of aid operations and prolongs the humanitarian suffering.
http://www.centreforsafety.org/

Straat- en weeskinderen Angola Straat- en weeskinderen Angola
A Ponte (de brug in het Portugees) voert enerzijds activiteiten uit met en voor straat- en weeskinderen om hun sociale en emotionele ontwikkeling te stimuleren, anderzijds investeert A Ponte in onderwijs aan mensen die met kwetsbare kinderen werken, zoals pedagogisch medewerkers, leerkrachten en welzijnswerkers. A Ponte is een programma van JAN (Jonge Angolezen in Nederland) in Nederland en AJARP (Associatie Jongeren in Angola voor Reïntegratie en Progressie) in Angola. JAN en AJARP zetten zich in voor de positieverbetering van jonge Angolezen en ontwikkelen sociale projecten om op deze wijze hun bijdrage te leveren aan de wederopbouw van Angola na de burgeroorlog. JAN en AJARP hebben een brug gebouwd tussen Nederland en Angola. A Ponte is het product van deze samenwerking.
http://www.aponte.nl/

Cordaid Cordaid
Cordaid, Cordaid is een ontwikkelingshulporganisatie die zich wereldwijd inzet voor mensen die leven in armoede. We geven ze een steuntje in de rug waarmee ze hun situatie zelf blijvend kunnen verbeteren. Samen met lokale partners in Angola verbeteren we bijvoorbeeld de gezondheidszorg, geven we directe hulp na een natuurramp en helpen we bij wederopbouw in Angola. We verstrekken ook microkredieten en helpen kinderen in sloppenwijken. U herkent ons aan de naam Cordaid. Onze fondsen, die elk voor een eigen werkterrein staan, hebben allemaal een eigen achternaam. Samen zetten wij ons in tégen armoede en vóór een betere toekomst.
http://www.deontwikkelingssamenwerker.nl/

Uw website hierbij?

Goedkope vakantie Dubai

angola TERUG naar de hoofdpagina!

Copyrights 2006 - 2018 www.vakantiecentro.nl - Alle rechten voorbehouden